A blog fő profilja, hogy a függőségekkel foglalkozzék saját tapasztalatból merítve. Kiemelten a társfüggéssel (kodependencia) és az alkoholizmussal. Úgy gondolom ez a két betegség, igen, betegség és nem jellembeli fogyatékosság, sok éve Magyarországon népbetegséggé nőtte ki magát. Szükséges foglalkozni vele.

(Saját tapasztalat a Melody Beattie meditációk alatt olvasható.)

Ezúton...

2012. március 22., csütörtök.


Ezúton szeretnék elnézést kérni azoktól, akik a bolgban megjelölt üzenetküldést használva próbáltak kapcsolatba lépni velem, őszinte sajnálatomra, teljesen hiába, egészen a mai napig.

Ma kaptam egy mailt, a Google Dokumentumok-on keresztül valakitől és visszakeresve az üzenetet, akadtam rá a többi nekem címzett üzenetre. Nem ismerem a Google eme szolgáltatását, sosem jártam arrafelé, ezért nem olvastam és nem is válaszoltam az ott található üzenetkere.
Elnézést kérek mindenkiktől, és ezúton szeretném arra kérni a nekem üzenni kívánó Kedves Embereket, hogy a bolgba legyenek szívesek írni, azt biztos megkapom, érkezik róla figyelmeztető mail is a fiókomkba, úgyhogy emberi számítások szerint, semmiképpen nem kerülheti el a figyelmemet.


Hálásan köszönöm! 

Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

 
A szavak ablakok vagy falak?! © Copyright 2010 | Design By Gothic Darkness |