A blog fő profilja, hogy a függőségekkel foglalkozzék saját tapasztalatból merítve. Kiemelten a társfüggéssel (kodependencia) és az alkoholizmussal. Úgy gondolom ez a két betegség, igen, betegség és nem jellembeli fogyatékosság, sok éve Magyarországon népbetegséggé nőtte ki magát. Szükséges foglalkozni vele.

(Saját tapasztalat a Melody Beattie meditációk alatt olvasható.)

Popper Péter

2011. február 3., csütörtök.

Sok-sok ember, egykori szerelmek, barátok, ellenségek, vidám és keserű élmények emlékei, győzelmek, vereségek, szégyenek, diadalok, pénz és karrier... Húzzuk, vonszoljuk, újra meg újra belegabalyodunk; végigvonulnak bennünk egykor átélt érzelmek és indulatok, amelyeknek már a nyomuk is elmúlt az időben. Csak mi tartjuk életben, ébresztjük fel őket halálos mély álmukból. S ekkor megjelennek, mint a múlt árnyai. Kísértetek.

4 Megjegyzés:

Tüzes Beáta írta...

És a kora gyermeki élmények?

Tüzes Beáta írta...

Írj:tuzes.beata@gmail.com

Bogriella írta...

Üdvözöllek Kedves Beáta, örülök, hogy írtál. :)
Igen, szerintem a kora gyermekkori élmények is beletartoznak. Csak azután nem vonszolom és nem húzomvonom magammal az élményeim hátására átélt érzelmeimet, ha feldolgoztam őket. A feldolgozásuknak számos formája van, nekem a legjobban bevált, szó szerint életmentő volt a 12 Lépéses gyűlések látogatása, a Lépések napi gyakorlása. :) (AA - Névtelen Alkoholisták; Al-Anon - Alkoholisták hozzátartozóinak gyűlése és az ACA - Alkoholisták Felnőtt Gyermekei)

Unknown írta...

A 4shared.com linkek nem élnek.

Megjegyzés küldése

 
A szavak ablakok vagy falak?! © Copyright 2010 | Design By Gothic Darkness |