A blog fő profilja, hogy a függőségekkel foglalkozzék saját tapasztalatból merítve. Kiemelten a társfüggéssel (kodependencia) és az alkoholizmussal. Úgy gondolom ez a két betegség, igen, betegség és nem jellembeli fogyatékosság, sok éve Magyarországon népbetegséggé nőtte ki magát. Szükséges foglalkozni vele.

(Saját tapasztalat a Melody Beattie meditációk alatt olvasható.)

Napi meditáció - JÓ DOLGOK JÖNNEK - December 22. - (Melody Beattie - 365 nap, 365 meditáció)

2010. december 22., szerda.


Ne aggódj amiatt, hogy a neked szánt jó hogyan érkezik el hozzád. El fog jönni.
Ne aggódj, ne foglalkozz vele mániákusan, ne hidd, hogy neked kell irányítanod, ne vadássz rá, és ne törd a fejed, hogy ez a jó miképp és mikor talál majd rád. Meg fog találni. Mindennap bízd magad Felsőbb Erődre! Bízzál benne! Aztán légy nyugodt. Bízz és figyelj magadra. Így jön el hozzád a jó, amire vágysz.
Az gyógyulásod. Az örömöd. A kapcsolataid. A megoldások. Az az állás. A vágyott változás. Az alkalom. Eljön hozzád magától értetődő természetességgel és sokféle módon.
Megkapod a feleletet. Tudni fogod, merre tovább. Meg lesz a pénz. Az ötlet. Az energia. A kreativitás. Megnyílik előtted az ösvény. Bízzál benne, mert már elterveztetett!
Haszontalan energiapazarlás amiatt aggódni, hogyan jön el. Már itt van. Már a tiéd. Csak még nem látod.
Oda fognak vezetni, vagy el fogják hozni.
Ma lazítok, és bízom abban, hogy a jó, amire szükségem van, meg fog találni. Vagy útmutatást kapok, vagy mások segítsége vezérel, de minden, amit akarok és amire szükségem van, eljön hozzám, ha megérett rá az idő.

(Amelyik meditációhoz nem írok saját tapasztalatot, az nem azért van, mert nincsen, hanem azért, mert valamelyik előző meditációnál már megtettem.) 

Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

 
A szavak ablakok vagy falak?! © Copyright 2010 | Design By Gothic Darkness |