A blog fő profilja, hogy a függőségekkel foglalkozzék saját tapasztalatból merítve. Kiemelten a társfüggéssel (kodependencia) és az alkoholizmussal. Úgy gondolom ez a két betegség, igen, betegség és nem jellembeli fogyatékosság, sok éve Magyarországon népbetegséggé nőtte ki magát. Szükséges foglalkozni vele.

(Saját tapasztalat a Melody Beattie meditációk alatt olvasható.)

Micsoda megtiszteltetés ért ma!!!

2010. október 1., péntek.

Karesz megtisztelt engem egy saját maga által készített Kreatív blogger díjjal... komolyan mondom, annyira örülök neki, hogy igazából nem is tudom mit írhatnék... Köszönöm! :)

3 Megjegyzés:

Lili írta...

Gratulálok a díjhoz:)

Nyárády Károly írta...

Itteni tevékenységed, a rászorulók önzetlen megsegítéséért folytatott munkádért, Te vagy a első-számú kitüntetett. Na persze, a személyes szimpátiám is benne van (egy kissé!), de ez nem olyan fontos.
Köszönöm, hogy elfogadtad!

Bogriella írta...

Köszönöm Lili! :)

Karesz Kedves, nem igazán önzetlenül teszem azt, amit teszek, ugyanis ezzel a tevékenységgel a saját megmaradásomért dolgozom, párhuzamosan a rászorulók megsegítésével együtt.
Az emberi agy feledékeny, főleg az addikt embereké és ahhoz, hogy tartós absztinenciába maradhassak - bármelyik függőségemről is legyen szó - a legfontosabb, ne felejtsem el, honnan jöttem. A 12 Lépéses Program, nem egyszemélyes Program, viszont ha már kettő ember van, akiknek elsődleges vágya a felépülés, máris óriásira nő a megmaradásuk lehetősége.
Én csak reménykedem abban, hogy rászoruló ember/emberek is olvassák a blogot, ami talán segít abban, hogy ne haljanak bele a függőségükbe - bármi legyen is az - hanem elindulhassanak a gyógyulás útján.

Békés és szép hétvégét kívánok:)

Megjegyzés küldése

 
A szavak ablakok vagy falak?! © Copyright 2010 | Design By Gothic Darkness |