A blog fő profilja, hogy a függőségekkel foglalkozzék saját tapasztalatból merítve. Kiemelten a társfüggéssel (kodependencia) és az alkoholizmussal. Úgy gondolom ez a két betegség, igen, betegség és nem jellembeli fogyatékosság, sok éve Magyarországon népbetegséggé nőtte ki magát. Szükséges foglalkozni vele.

(Saját tapasztalat a Melody Beattie meditációk alatt olvasható.)

Beszélgetősdi

2010. február 24., szerda.

Bármiről... milyen volt a napod, milyen öröm vagy bánat ért, gyereknevelésről, receptekről, könyvekről, akár filmekről, saját magadról, függőségekről... bármiről...

4 Megjegyzés:

Miriam Scott írta...

Kicsit tényleg ma úgy érzem hogy lenne miről beszélnem, a lányom beteg, és ez nagyon aggaszt, egyetlen gyerekem,aki 16 éves , alacsony a vérnyomása, alacsony a cukorszintje , nincs étvágya, le fogyott, vinnem kell labor vizsgálatra.
Jó volt kicsit ki írni magamból, de ne-haragudj kérlek hogy fárasztalak a saját gondjaimmal.

Jó volt itt járni :)
Baráti ölelésem küldöm :)
Myra.

Bogriella írta...

Szia Miriam Scott, szeretettel üdvözöllek a blogban! :)

Nagyon megértelek, együtt is érzek Veled, ugyanis hasonló dolgon mentem keresztül augusztusban, amikor a lányom bejelentette, pár hónapja egy csomót tapintott ki az egyik mellében. Nekem is egy szem lányom, van még egy egy szem fiam is. :)
Szóval, elment vizsgálatra és amíg vártam a telefon hívását semmi másba nem tudtam kapaszkodni, mint az Imába. Amíg imádkoztam nem féltem, aztán hívott és mondta semmi baja nincsen. Nagyon megkönnyebbültem és hálás voltam Istennek.

Egyáltalán nem fárasztasz a gondjaiddal. Köszönöm szépen a bizalmat, és kívánok erőt, reményt és hitet az elkövetkezendő időszakhoz. Erősen hiszem, nem lesz semmi baj sem! :)

Üdvözlettel:

Miriam Scott írta...

Köszönöm szépen a biztató szavakat :),és örülök annak, hogy nem volt semmi gond a lányoddal, igazán szép tapasztalat :) hála Istennek, azért nálunk nem akkora nagy a baj, csak annyi hogy az elmúlt hetekben sokat volt megfázva, és ez által kicsit le gyengült, mivel nem volt étvágya,de bízom benne én is hogy nem lesz baj.
Üdv : Myra.

Bogriella írta...

Hála Istennek! :)
Akkor sok vitamin, gyümölcs...
Én ilyenkor azt adom a gyerekeimnek, amit nagyon szeretnek, ha ez lekváros nudli, akkor azt, csak egyenek. :) Nekem, mint szülőnek, nincs is annál rosszabb, mint amikor a gyerekem nem eszik.

Megjegyzés küldése

 
A szavak ablakok vagy falak?! © Copyright 2010 | Design By Gothic Darkness |